Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2021 16:11 - Jumping

Droomstart in ’s Hertogenbosch!

Lange tijd heerste er onduidelijkheid of de editie van 2021 al dan niet zou kunnen doorgaan, maar dit weekend is het dan toch zover. De top van de wereld reist opnieuw af naar de Brabanthallen van ’s Hertogenbosch voor een nieuwe, weliswaar beperkte, editie van The Dutch Masters.

 

Klokslag 12.00u werd er vanmiddag gestart met de 1.40m hoge openingsrubriek en het werd in ieder geval meteen een droomstart voor onze landgenoten, die zowel de 1ste als de 2de plaats voor rekening wisten te nemen. De winst was weggelegd voor Gregory Wathelet met zijn 10-jarige voshengst Faut-Il des 7 Vallons, een zoon van Marcus Ehning’s topper Comme Il Faut. Wathelet wist alle balken netjes in de lepels te houden en met een finishtijd van 25.37 seconden wist hij de concurrentie meteen achter zich te houden.

 

En ook de 2de plaats ging dus naar ons land en daarvoor zorgde Jérôme Guery met de 13-jaige ruin Tango (Cooper van de Heffinck). Zoals we dat van Guery gewoon zijn streed hij volop mee voor de overwinning, maar zijn tijd van 25.47 seconden was ditmaal dus net niet goed genoeg voor een nieuwe overwinning. De 3de plaats bleef in eigen land dankzij Johnny Pals en de 12-jarige Excentriek (Ustinov). Pals, die met zijn stal gevestigd is in ons land, kruiste de meet in 25.51 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Niels Bruynseels met Luca Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) en een 13de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JEROME GUERY   |   JOHNNY PALS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions