Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2021 15:47 - Jumping

Estelle Van Tricht leidt Belgisch podium!

Terwijl het vanmorgen op de Stephex Arena van het Azelhof de Juniors en de ruiters en amazones van de CSIU25 competitie waren die de spits mochten afbijten waren het op de Flandria Arena de ponyruiters die als eerste aan de start kwamen. In deze 1.05m rubriek kregen we integraal Belgisch podium met op kop amazone Estelle Van Tricht. Die was vergezeld van de 18-jarige Hedjas Van De Delthoeve (Emmickhoven’s Diego) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 25.89 seconden.

 

Op de 2de plaats kregen we met Marie De Koning opnieuw een amazone. Zij zat in het zadel van de 11-jarige Matcho (Machno Carwyn) en wist de klok te stoppen op 26.39 seconden. Sebastien De Nys maakte het Belgische feestje compleet op de 3de plaats. Hij rekende op de 13-jarige Victor die hij naar de meet wist te loodsen in 26.42 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 9de plaats voor Guust Boon met Berlin Des Ilieres (Idefix du Villon SL).

 

TAGS   |   ESTELLE VAN TRICHT   |   MARIE DE KONING   |   SEBASTIEN DE NYS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions