Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2021 13:32 - Jumping

Vandecasteele wint openingsrubriek in Lier!

Na het concours in het Sentower Park van Opglabbeek trekt de internationale jeugd deze week naar de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier. De openingsrubriek was daar vanmorgen een 1.40m rubriek die voorbehouden was voor zowel de Juniors als de ruiters en de amazones van de CSIU25 competitie. We kregen daarin ook een meteen een Belgische overwinning en daarvoor zorgde Bart Jay Junior Vandecasteele met de 9-jarige merrie Esprit de L’Esprit Z (Elvis Ter Putte). Het duo, dat vorige week ook al een proef wist  te winnen in Opglabbeek, snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 28.48 seconden en daarmee mocht hij opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

En ook de 2de plaats bleef in eigen land dankzij Helena Beyers. Zij zat in het zadel van de eveneens 9-jarige Mito VD Zilverenhoek (Mylord Carthago), maar deed er in 28.59 seconden net iets langer over dan Vandecasteele. De Nederlandse Liesje Vrolijk vervolledigde het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 11-jarige Farfan M (Cantos) kwam zij over de eindmeet in 29.02 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek met Mia V/H Hulstenhof (Zirocco Blue VDL), een 7de plaats voor Aurelia Guisson met No Limit VH Legitahof Z (Nabab de Rêve), een 11de plaats voor Claire Putters met Copain de Muze (Bamako de Muze) en een 12de plaats voor Tristan Guisson met Naturelle VH Legitahof Z (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions