Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2021 13:03 - Jumping

Anthony Philippaerts wint in Kronenberg!

Op Belgische bodem deze week enkel het internationale jeugdconcours in het Azelhof in Lier en daarom trekken er heel wat landgenoten naar onze Noorderburen, waar er naast vijfsterrenconcours van ’s Hertogenbosch ook op tweesterrenniveau gesprongen wordt in het Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. Daar komt onder andere Anthony Philippaerts aan de start en die wist vanmorgen voor een Belgische overwinning te zorgen in de 1.40m hoge ochtendrubriek. De jongste zoon van Ludo Philippaerts verscheen aan de start met de 12-jarige ruin Jango S (Winningmood van de Arenberg) en wist de concurrentie te verschalken toen hij in de 2de fase een chronotijd van 31.04 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De 2de plaats was voor de Amerikaanse ruiter Michael Hughes, een van de stalruiters van de Stephex Stables. Hij zadelde de 9-jarige voshengst George Z (Kannan) en wist de meet te bereiken in 31.36 seconden. De Mexicaan Ernesto Canseco vervolledigde het podium dan weer op 3de plaats. Hij stopte de klok op 32.18 seconden en kon daarvoor rekenen en op de eveneens 9-jarige ruin Handy (Gelha’s VDL Emilion).

 

Verder was ook Emilie Conter een van de prijswinnaars. Zij werd 6de met de 12-jarige hengst Hiteck (Heartbeat).

 

TAGS   |   ANTHONY PHILIPPAERTS   |   ERNESTO CANSECO   |   MICHAEL HUGHES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions