Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2021 19:12 - Jumping

Jeroen Appelen wint de CSI2* GP van Lier!

De Belgische delegatie heeft vanmiddag de CSI2* GP van Lier volledig weten te domineren! Van de 69 combinatie die aan de start verschenen van deze 1.45m hoge hoofdrubriek wisten er 12 de basisomloop tot een goed einde te brengen en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen.

 

De snelste van dat groepje barragisten was Jeroen Appelen met zijn 10-jarige merrie Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel). Appelen, die donderdag tijdens de openingsdag ook al een 2de werd in de 1.40m rubriek, snelde naar een finishtijd van 38.37 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium.

 

De 2de plaats ging naar ‘man in vorm’ Thibeau Spits, die de voorbije dagen al tal van overwinningen en klasseringen bij mekaar wist te rijden. In het zadel van de eveneens 10-jarige Classic Touch DH (Casall) kwam Spits over de meet in 39.24 seconden en zo kwam hij een kleine seconde tekort om de kroon helemaal op het werk te zetten. Gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox was goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij was vergezeld van de 12-jarige ruin Evert (Amadeus) en kruiste de meet in 39.37 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly), een 12de plaats voor Frédéric Vernaet met Lavallino Ter Klomp (Clearway), een 14de plaats voor Yves Vanderhasselt met Jeunesse (Eldorado van de Zeshoek), een 16de plaats voor Thomas De Wit met Tools DW Z  (Toulon) en een 17de plaats voor Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek met Mia V/H Hulstenhof).

 

TAGS   |   JEROEN APPELEN   |   KAREL COX   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions