Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/04/2021 18:56 - Jumping

Belgische Juniors springen naar Goud!

Na twee zilveren medailles eerder op dag bij de Children en bij de Pony’s volgde er vanmiddag dan toch een gouden Belgische medaille tijdens de Nations Cups in het Sentower Park! Het was namelijk ons land dat goud wist te behalen tijdens de Nations Cup voor de Juniors!

 

Rik Deraedt stelde een team samen dat bestond uit Bart Jay Junior Vandecasteele met Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel), Evelyne Putters met Eye of the Tiger (Carambole), Anthony Philippaerst met J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme) en Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve).

 

België ging tijdens de eerst ronde meteen aan de leiding met 0 strafpunten, want zowel Vandecasteele als Putters en Philippaerts wisten meteen voor een foutloze ronde te zorgen. Guisson moest daardoor zelfs niet meer aan de start verschijnen.

 

In de tweede en beslissende ronden kregen zowel Vandecasteele als Putters ditmaal een springfout. Philippaerts bleef opnieuw foutloos en door Guisson wist alle balken netjes in de lepels te houden. Daardoor kwam ons land aan een totaal van 4 strafpunten en klopte het Frankrijk, dat tweede werd met 8 strafpunten.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions