Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/04/2021 21:50 - Jumping

Goffinet en Vereecke op het podium!

Maar liefst 27 van de 97 combinaties wisten zich vanmiddag op de internationale jumping van Bonheiden te plaatsen voor de barrage tijdens de 1.40m hoofdrubriek van de dag. Er moest dus gestreden worden met het mes tussen de tanden om enige aanspraak te maken op de overwinning.

 

En die overwinning was weggelegd voor de Franse ruiter Guillaume Foutrier met de 10-jarige hengst Sex Appeal 111 Z (Spartacus). Foutrier snelde in die druk bezette barrage naar de meet in 34.45 seconden en daarmee wist hij de concurrentie dus op afstand te houden.

 

De ander podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats de snelle Thierry Goffinet, die ondertussen toch alweer aan 4 overwinningen zit. Goffinet rekende op de 12-jarige vosmerrie Balrika (Baloubet du Rouet), maar zijn tijd van 34.73 seconden was ditmaal niet voldoende om voor een nieuwe overwinning te zorgen. De 3de plaats ging dan weer naar Andres Vereecke. Die kwam over de meet in 34.84 seconden en rekende daarvoor op de 10-jaige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly).

 

Verder was er nog een 4de en een 8ste plaats voor Koen Vereecke, dit met Qp Castellane (Casall) en Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze), een 10de plaats voor Leonie Peeters met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy), een 11de plaats voor Pieter Clemens met Crescendo Mb Z (Clinton I), een 13de plaats voor Wilm Vermeir met N-Joy Van ’T Hellewater (Elvis Ter Putte), een 14de plaats voor Leon Brutsaert met Dixy Vd Fruitkorf Z (Diamant de Semilly), een 15de plaats voor Constant van Paesschen met Diaz du Thot (Ready Boy des Forets ‘Hn’), een 16de plaats voor Elisa Strubbe met Z Riaralda Z (Zilverstar T), een 20ste plaats voor Rik Hemeryck met Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek), een 21ste plaats voor Bart Anthonissen met Mr Blue C (Mr. Blue) en een 22ste plaats voor opnieuw Constant van Paesschen, ditmaal met Veronese Teamjoy (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions