Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
17/04/2021 21:25 - Jumping

Opnieuw GP-winst voor Alexander Housen!

Wat een concours voor Limburger Alexander Housen op het internationale jeugdconcours in het Sentower Park van Opglabbeek! Een dag nadat hij met de hengst Casillas van de Helle als de CSIO Young Rider Grand Prix wist te winnen heeft hij nu ook de Grote Prijs voor zowel de Juniors als de Young Riders weten te winnen! Housen verscheen in deze 1.40m rubriek aan de start met de 11-jarige schimmelmerrie Cassandra HSP (Sandro Boy) en was een van de 10 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. In die barrage hield Housen het opnieuw foutloos en met een finishtijd van 34.62 seconden boekte hij zijn tweede GP-overwinning in evenveel dagen.

 

De andere podiumplaatsen gingen ook hier naar Duitsland met op de 2de plaats Marvin Jüngel en de 11-jarige merrie Jolie Lafee (Nektos). Jüngel, die gisteren ook al een 2de was in een 1.45m rubriek, bereikte de meet in 34.99 seconden. Zijn landgenote Alina Sparwel vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zadelde de 14-jarige merrie Ma Petite 29 (Montendro) en wist de klok te stoppen op 35.36 seconden.

 

Naast Alexander was ook zijn zus Emilia Housen hier een van de prijswinnaars. Zij werd 6de met Neonne HH (Emerald Van ’t Ruyteshof) na ook een foutloze barrage. Bart Jay Junior Vandecasteele werd verder nog 7de met Esprit de l’Esprit Z (Elvis Ter Putte) en Eva Jennen 9de met Ilona V/D Fruitkorf (Darco).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   ALINA SPARWEL   |   MARVIN JüNGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions