Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/04/2021 21:06 - Jumping

De Winter en Spits domineren opnieuw!

Twee dagen nadat ze al de hoofrollen voor hun rekening wisten te nemen tijdens de 1.45m hoofdrubriek op de openingsdag hebben neefjes Jeroen De Winter en Thibeau Spits opnieuw weten te schitteren in het Lierse Azelhof! In de 1.40m hoofdrubriek wisten zij opnieuw beslag te leggen op de plaatsen 1 en 2.

 

In tegenstelling tot donderdag was het ditmaal Jeroen De Winter die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. De Winter zat in het zadel van de 13-jarige merrie Iron Lady Van T Meulenhof (Parco) en mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen nadat hij in een 15-koppige barrage opnieuw foutloos bleef en dit in een tijd van 34.12 seconden.

 

Thibeau Spits was ditmaal dus goed voor de 2de plaats. Spits, die de voorbije dagen al verschillende rubrieken wist te winnen, rekende opnieuw op zijn 12-jarige zwarte ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), maar kwam ditmaal 11 honderdsten van een seconde tekort om een nieuwe overwinning binnen te halen. De 3de plaats was voor de Brit Douglas Duffin, die de 9-jarige Imperiuim RJ ( Dakar VDL) onder het zadel had. Zij hadden er 34.81 seconden voor nodig om hun barragerit tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Niels Bruynseels emt Highlife 25 (Harley VDL), een 7de plaats voor Jos Verlooy met Varoune (Verdi TN), een 8ste plaats voor Gilles Dunon met Donna Casalla de Poteau (Casall), een 12de plaats voor Gilles Nuytens met Copiapo Z (Calvaro Z), een 17de plaats voor Guy Beyers met Mithras de Regor (Elvis Ter Putte), een 21ste plaats voor Roy Van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco Blue) en een 22ste plaats voor Yves Vanderhasselt met Nairobi Van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   DOUGLAS DUFFIN   |   JEROEN DE WINTER   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions