Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/04/2021 18:32 - Jumping

Seppe Wouters laat concurrentie achter zich!

De Belgische delegatie blijft het uitstekend doen op het internationale jeugdconcours in het Sentower Park van Opglabbeek! In de 1.25m hoge Big Tour van de Children was het vanmiddag Seppe Wouters die de zege veilig wist te stellen met de 10-jargie Galilea Z (Gerdento Prova D’). Wouters snelde in deze speedrubriek naar een finishtijd van 60.26 seconden en wist zo dus opnieuw voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Duitsland met op de 2de plaats Fabio Thielen en de 12-jarige hengst Dede V (Tlaloc M). Thielen kruiste de meet in 61.23 seconden en daarmee had hij bijna een volle seconde achterstand op onze landgenoot. Amazone Paula Pahl wist hier de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Vergezeld van de 13-jarige merrie Kaischa (Kaiserwind 2) zette zij dan weer een tijd van 62.46 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Nikita van der Meerschen met Lady vh Molenhof Z (Lord Z), een 10de plaats voor Estelle Gerard met Jedam (Nonstop) en een 12de plaats voor opnieuw Nikita van der Meerschen, ditmaal met Impresario van de Heffinck (Diabeau van de Heffinck).

 

TAGS   |   FABIO THIELEN   |   PAULA PAHL   |   SEPPE WOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions