Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/04/2021 14:38 - Jumping

Brent de Schrijver domineert ochtendrubriek!

De voorlaatste dag van het internationale jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park startte vanmorgen met een 1.15m rubriek voor de Pony’s. Die werd gedomineerd door onze landgenoot Brent de Schrijver, die zowel de 1ste als de 2de plaats voor zijn rekening wist te nemen!

 

Winnen deed hij met de 12-jarige merrie Orchid’s Party Dress (Kanshebber), met wie hij donderdag tijdens de openingsdag ook al een keer 9de was. De schrijver finishte in de 2de fase in 28.29 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Voor zijn 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de 10-jarige hengst Konquistador Van Orchid’s (Kanshebber), die hij naar de eindmeet wist te loodsen in 28.77 seconden. De Nederlandse amazone Renske van Middendorp vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 11-jarige merrie Funky (Calvino Z) wist zij de klok te stoppen in 30.47 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 8ste plaats voor Estelle Gerard met Vico des Flagues (Quabar des Monceaux) en een 11de plaats voor Vic de Plecker met Olily – V (Dynamite van het Hazelarenhoek).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions