Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 23:04 - Jumping

Olivier Philippaerts leidt Belgisch podium!

Na de ochtendrubrieken voor de jonge paarden was het vanmiddag in het Azelhof in Lier tijd voor de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van de 75 combinaties die in de ring verschenen wisten er 11 het hoofd koel te houden en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Een van hen was Olivier Philippaerts met zijn 15-jarige schimmelmerrie H&M Legend Of Love (Landzauber). Philippaerts, die begin vorige maand nog aan de start kwam op de Longines Global Champions Tour van Doha, snelde in de barrage naar de meet in 32.34 seconden en daarmee wist hij nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

François Mathy Jr. was hier goed voor de 2de plaats. Mathy, die vanmorgen al winnaar werd van het tweede deelklassement van de 1.40m rubriek, zat in het zadel van de 11-jarige Kinshasa De Goedereede en zat Philippaerts aardig dicht op de hielen met een finishtijd van 32.38 seconden. De 3de plaats was voor Thibeau Spits, die gisteren met Juragold Bormes al de hoofdrubriek wist te winnen. Spits rekende vandaag op de 10-jarige merrie Classic Touch DH (Casall) en kruiste de meet in 33.69 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Jos Verlooy met Fabregas (Zambesi TN), een 13de plaats voor Yves Vanderhasselt met Nairobi Van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve) en een 17de plaats voor Karel Cox met Evert (Amadeus).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions