Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 22:38 - Jumping

GP-winst voor Luiz Felipe Neto de Azevedo!

Nadat Alexander Housen eerder op de dag al de Grote Prijs voor de Young Riders wist te winnen kreeg vanmiddag ook de Grote Prijs van de Juniors in het Sentower Park een Belgische winnaar! Het was namelijk Luiz Felipe Neto de Azevedo die er namelijk de eindlaureaat werd met zijn 15-jarige ruin Chacito (Chacco Blue). In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen zette Luiz Felipe Neto de Azevedo de klok stil op 38.59 seconden en daarmee wist hij als enige foutloos te blijven onder de grens van de 40 seconden.

 

Maar daarmee stond hij ook op kop van een integraal Belgisch podium, want ook de plaatsen 2 en 3 bleven in eigen land. Tristan Guisson wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen met de 9-jarige merrie Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). Guisson wist de meet te kruisen in 40.31 seconden en daarmee was hij een kleine halve seconde sneller dan Bart Jay Junior Vandecasteele. Die werd met de 11-jarige Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel) 3de nadat hij de eindmeet foutloos had bereikt in 40.77 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Anthony Philippaerts met Jango S (Winningmood van de Arenberg), een 7de plaats voor Emilia Housen met Noukie Z (Nabab de Rêve), een 9de plaats voor Rik Nauta met zijn nieuwe aanwinst Limestone Grey (Try-Time), een 10de plaats voor Evelyne Putters met Hector (Cicero Z Van Paemel) en een 12de plaats voor Louise Ameeuw met Zigali P S (BMC Kigali).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions