Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 17:11 - Jumping

Alexander Housen wint de YR-Grand Prix!

Op het internationale jeugdconcours van het Sentower Park in Opglabbeek heeft onze landgenoot Alexander Housen vanmiddag de Grote Prijs voor de Young Riders op zijn naam weten te schrijven! De Limburger verscheen aan de start met de 9-jarige schimmelhengst Casillas van de Helle (Casall) en was een van de 7 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield Housen het hoofd koel en met een foutloze rit in 37.86 seconden wist hij de concurrentie met veel gemak achter zich te laten.

 

Het zilver ging naar onze Noorderburen dankzij Niels Bulthuis en zijn eveneens 9-jarige Chicharito LS (Chapultepec). Ook Bulthuis wist het opnieuw foutloos te houden, maar met zijn tijd van 40.28 seconden moest hij duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De Française Mathilde Pinault was de derde die een podiumplaats wist te bemachtigen. Zij was vergezeld van de 11-jarige merrie Sea Coast Kira (Emerald), die we nog kennen van onder het zadel van Gudrun Patteet, en klokte af in 41.78 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Maartje Verberckmoes met Guidam’s Willow The Second (Willow), een 9de plaats voor Camille Demolie met Chin Chesta (Chin Champ) en een 12de plaats voor Thibault Philippaerts met Khan Vd Kattevennen Z (Kannan).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   MATHILDE PINAULT   |   NIELS BULTHUIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions