Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 16:52 - Jumping

Charlotte Philippe komt net tekort…

Onze landgenote Charlotte Philippe is opnieuw aan een goed concours bezig op de internationale jumping van Bonheiden! Gisteren tijdens de openingsdag wist ze met Qwerty als de rubriek voor de 5-jarige paarden te winnen en klasseerde ze zich ook nog met 4 andere paarden. Vanmorgen won ze met diezelfde Qwerty opnieuw de rubriek voor de 5-jarige paarden en ook in de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist ze vanmiddag opnieuw voor een topprestatie te zorgen. Ze zadelde haar 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo) en verzekerde zich van de 2de plaats nadat ze in de 2de fase de klok wist te stoppen op 25.85 seconden.

 

Enkel de Nederlander Jack Ansems wist beter te doen dan Philippe. Hij stuurde de 11-jarige Fliere Fluiter (Zirocco Blue VDL) naar de meet in 25.60 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Verder wist ook Koen Vereecke zich van een plaats op dat podium te verzekeren. De kersverse echtgenoot van Karline de Brabander was vergezeld van de 10-jarige hengst Lector Vd Bisschop (Bamako) en samen kruisten ze de meet in 26.42 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Pieter Devos met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte), een 6de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 7de plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), een 11de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere), een 12de plaats voor Elisa Strubbe met Mr. Quality Z (Mr. Blue), een 13de plaats voor José Thiry met Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur), een 15de plaats voor Wilm Vermeir met Joyride S (Toulon) en een 16de plaats voor Emilie Conter met Guardian (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   JACK ANSEMS   |   KOEN VEREECKE   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions