Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 16:04 - Jumping

Mathieu Bourdeaud’Hui snelt naar winst!

Terwijl in het Sentower Park van Opglabbeek het programma op de Ashford Arena in het teken staat van de verschillende Grote Prijzen staan er natuurlijk ook op de Stephex Arena nog tal van proeven geprogrammeerd en ook hier laten de Belgische combinaties opnieuw het beste van zichzelf zien. Zo werd de 1.30m rubriek die voorbehouden was voor zowel de Juniors als de Young Riders vanmiddag gewonnen door Mathieu Bourdeaud’Hui. Die zadelde de 8-jarige merrie Foia (Cayado) en met een foutloze 2de fase in 26.75 seconden wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

Plaats 2 ging hier naar Frankrijk en daarvoor zorgde amazone Nina Mallevaey met de 14-jarige merrie Tisele du Park (Tinka’s Boy). Ook zij wist het netjes dubbel foutloos te houden, maar stopte de klok dan weer op 27.22 seconden. De Duitse Eva Kunkel vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kruiste de meet in 28.30 seconden en deed dat met de 9-jarige Choose (Cayetano L).

 

Rik Nauta werd nog 5de met Monchhichi (Emerald Van ’t Ruytershof) terwijl er voor Alexander Housen een 6de plaats was met Cassanda HSP (Sandro Boy).

 

TAGS   |   EVA KUNKEL   |   MATHIEU BOURDEAUD'HUI   |   NINA MALLEVAEY   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions