Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 15:52 - Jumping

Ochtendwinst voor Vandecasteele!

Een belangrijke dag op het internationale jeugdconcours van het Sentower Park in Opglabbeek, waar vandaag alle Grote Prijzen op het programma staan. De dag startte vanmorgen echter met een 1.40m rubriek voorbehouden voor zowel de Juniors als de Young Riders en opnieuw mocht er een Belg bovenaan het podium plaatsnemen. Het was namelijk Bart Jay Junior Vandecasteele die er de beste was met zijn 9-jarige merrie Esprit de l’Esprit Z, een dochter van Elvis Ter Putte. Vandecasteele, die enkele weken geleden tal van goede resultaten wist te behalen op Spaanse bodem, snelde vanmorgen in de 2de fase naar een finishtijd van 31.09 seconden en daarmee liet hij dus opnieuw de Brabançonne weerklinken.

 

De Duitse amazone Naomi Himmelreich was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Vandecasteele… Zij zat in het zadel van de 10-jarige Vino V’T Kosterhof Z (Verdi TN) en wist de 2de plaats voor haar rekening te nemen na een chronotijd van 31.44 seconden. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Mathieu Guery, de zoon van de snelle Jérôme Guery. Mathieu liet duidelijk zien dat hij de genen van zijn vader geërfd heeft en stuur de 10-jarige Luna AEG (Indoctro) naar de meet in 32.62 seconden.

 

Eva Jennen werd verder nog 8ste met Ilona V/D Fruitkorf (Darco), Thibault Philippaerts 10de met Derby de Riverland (Kannan) en Evelyne Putters 12de met Mi Amor Van ’T Eigenlo (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions