Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/04/2021 08:37 - Jumping

Steve Auwers grijpt naast overwinning…

Op de internationale jumping van Bonheiden stond er gisteren na de Longines Rankingproef voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie ook nog een 1.40m rubriek op het programma. Onze landgenoot Steve Auwers kwam daarin sterk voor de dag met zijn 10-jarige ruin Extreme M, een zoon van Vaillant uit de fokkerij van Stal Meursing. Auwers en Extreme M hielden in deze speedclass alle balken netjes in de lepels en met hun tijd van 60.69 seconden wisten ze beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Het was de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli die een Belgische overwinning wist te voorkomen. Hij stuurde zijn 11-jarige hengst Charlie Harper (Comme Il Faut) naar de meet in 58.61 seconden en wist zo als enige de chrono onder de grens van de 60 seconden te houden. De Fransman Simon Delestre, die eerder op de dag dus ook al 2de was in de rankingproef, was ditmaal goed voor de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 61.19 seconden en rekende hiervoor op de 12-jarige Varennes du Breuil (Jarnac).

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Boy-Adrian van Gelderen met No Mercy Van T Kamerveld Z (Norton d’Eole), een 7de plaats voor Rik Hemeryck met Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek), een 8ste plaats voor Virginie Thonon met Hermes de St Anne Z (Hoegie Van T Bergske), een 9de plaats voor Vincent Lambrecht met Cevrine du Banney Z (Chippendale Z), een 10de plaats voor Charlotte Philippe met Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G), een 11de plaats voor Koen Vereecke met Qp Castellane (Casall), een 16de plaats voor Gilles Thomas met Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze), een 19de plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), een 22ste plaats voor opnieuw Koen Vereecke, ditmaal met Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze) en tenslotte een 23ste plaats voor zoon Andres Vereecke met Die Gute Folia (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   MARLON ZANOTELLI   |   SIMON DELESTRE   |   STEVE AUWERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions