Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2021 23:33 - Jumping

Jerome Schmidt leidt Belgisch podium!

Na de goede prestaties van onze landgenoten eerder op de dag kregen we ook vanmiddag nog enkele topprestaties te zien in het Sentower Park van Opglabbeek. Zo kleurde in de 1.30m rubriek van de Juniors het integrale podium Belgisch! Op kom van dat Belgisch podium stond Jerome Schmidt met 11-jarige merrie Etoille. Schmidt kruiste in de 2de fase de meet in 29.70 seconden en zorgde zo dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats was weggelegd voor Luiz Felipe Neto de Azevedo. Die rekende in deze rubriek op de 8-jarige merrie Cirimba Z (Cicero Z Van Paemel). Hij kruiste de meet in 29.98 seconden en daarmee had hij op zijn beurt ruim een halve seconde voorsprong op amazone Constance Adam. Die nam de 3de plaats voor haar rekening nadat ze met de 12-jarige Decibelle du Seigneur (Ogano Sitte) de klok wist te stoppen op 30.53 seconden.

 

Voor Luiz Felipe Neto de Azevedo was er verder ook nog een 6de plaats met Dileme d’Ermont (Royal Feu).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions