Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2021 17:37 - Jumping

Braspenning wint hoofdrubriek pony’s!

De Belgische delegatie is uitstekend begonnen aan het internationale jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park! Vanmorgen waren er al direct Belgische overwinningen tijdens de openingsrubrieken van de Juniors en van de Children en ook de 1.25m openingsrubriek van de Pony’s kreeg vanmiddag een Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen een winnares, want het was amazone Merel Braspenning die de beste was met haar 10-jarige Parco Van ’T Hollandhof (Berktzicht Jekilja). Braspenning hield in deze speedclass alle balken netjes in de lepels en met haar tijd van 67.51 seconden had ze bijna anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

Vic De Plecker hield vervolgens ook de 2de plaats hier in eigen land. Hij zat in het zadel van zijn 7-jarige merrie Swarovski (Anydale Ron) en samen kruisten ze de eindmeet in 68.64 seconden. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde amazone Renske van Middendorp. Zij klokte af in 69.56 seconden en daarvoor kon ze rekenen op 10-jarige merrie Jolly.

 

Verder werd Seppe Wouters nog 8ste met Mojito Van ’T Oordeel en 12de met Kristal Sparkle Van Begeveld (Ponyhoeve Bright Sparkle 912).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions