Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2021 17:14 - Jumping

Thibeau Spits wint de hoofdrubriek in Lier!

Thibeau Spits is uitstekend begonnen aan het internationale concours in het Azelhof in Lier! Vanmorgen was er al een mooie 5de plaats tijdens de 1.40m hoge openingsrubriek, maar vanmiddag deed hij nog een pak beter en schreef hij de 1.45m hoofdrubriek op zijn naam. Hij rekende daarvoor op zijn 12-jarige zwarte ruin Juragold Bormes, een zoon van Contact van de Heffinck uit de fokkerij van Jos Vandervoort. Spits wist de klok te stoppen op 60.70 seconden en daarmee zorgde hij na Jean-Christophe de Grande bij de 7-jarige paarden meteen voor een nieuwe Belgische overwinning.

 

Daarmee klopte hij onder andere zijn neef Jeroen De Winter, die de 2de plaats voor zijn rekening wist te nemen. De Winter was vergezeld van de 13-jarige merrie Iron Lady Van T Meulenhof (Parco) en kruiste de eindmeet in 61.43 seconden. Beide heren kregen op het podium het gezelschap van de Fransman Alexis Borrin. Die zette met de 8-jarige Diva Du Temple (Radieux) een tijd van 61.90 seconden op het scorebord en werd zo dus knap 3de.

 

Belgisch Kampioen Jos Verlooy strandde net naast het podium op de 4de plaats met Fabregas (Zambesi TN), Gudrun Patteet werd 7de met Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze), Olivier Philippaerts 10de met Le Blue Diamond V’T Ruytershof (Plot Blue), Frédéric Vernaet 12de met Lavallino Ter Klomp (Clearway) en Steven Vermeir 18de met Magnum Van Het Steentje (Plot Blue).

 

TAGS   |   ALEXIS BORRIN   |   JEROEN DE WINTER   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions