Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2021 16:33 - Jumping

Ook Brent de Schrijver wint direct!

Terwijl op de Ashford Arena de Juniors als eerste aan de start kwamen werd vanmorgen op de Stephex Arena van het Sentower Park dan weer gestart met de 1.15m hoge openingsrubriek voor de Children. Ook hier kregen we meteen een Belgische overwinning dankzij Brent de Schrijver en de 9-jarige Liv Good Vd Kattevennen Z (Levisto Z). De Schrijver wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met zijn tijd van 33.14 seconden wist hij de concurrentie vrij gemakkelijk achter zich te houden.

 

Het zilver ging hier naar Denemarken met amazone Oliva Dresler. Die was vergezeld van de 10-jarige Bull’s Cabachino (Cabachon) en wist de klok te stoppen op 34.24 seconden. Amazone Nikita van der Meerschen hield de 3de plaats vervolgens opnieuw in ons land. Zij stuurde de 14-jarige Lady vh Molenhof Z (Lord Z) naar de meet in 34.60 seconden en startte zo haar concours dus ook met een plaatsje op het podium.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Josephine Lepage met Blossom van de Herenbrink (Hemmingway), een 5de plaats voor Yari van den Brangen met Ohara (Action Breaker), een 7de plaats voor Estelle Gerard met Jedam (Nonstop) en een 11de plaats voor opnieuw Josephine Lepage, ditmaal met Juan Le Loca-M (Chopin van het Moleneind).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions