Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/04/2021 15:15 - Jumping

Limestone Grey verhuist naar Rik Nauta

Vers transfernieuws uit de stallen van Stephan Conter van Stephex Stables… Via hun facebookpagina maakten ze zonet namelijk bekend dat ze afscheid hebben genomen van de 15-jarige ruin Limestone Grey. De schimmel verhuist naar junior Rik Nauta met het ook op de Europese Kampioenschappen voor de jeugd.

 

Limestone Grey is een zoon van Try-Time en werd gefokt door de Ier David Moran. Nadat hij in september 2013 als 7-jarige te zien was op het Wereldkampioen voor jonge paarden in Lanaken verhuisde hij kort daarna naar de stallen van Conter in Wolvertem. Daar verscheen hij eerst onder het zadel van dochter Zoe en van de Zweedse amazones Jonna Ekberg en Petronella Andersson, maar de grootste successen kwamen er onder het zadel van de Italiaan Lorenzo De Luca. Zo wonnen zij samen vijfster-rubrieken in Calgary, Parijs, Mexico City, Dublin, St. Moritz en Dublin en behaalden zij nog tal van andere klasseringen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions