Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/05/2021 12:35 - Algemeen

Horse auction Belgium blijft scoren

Wat een fantastische manier om het eerste kwartaal van 2021 af te sluiten!

 

Aan harde tijden komen altijd een einde, maar aan een hard team niet! Het HAB team heeft samen met eigenaars en fokkers een super collectie bij elkaar gezocht en ze hadden een fantastische online veiling van 29 maart t.e.m. 1 april. 

 

Desondanks de moeilijke omstandigheden met de uitbraak van het EHV-1 virus over heel Europa heeft het HAB team er alles aan gedaan om de klanten zo goed mogelijk te helpen en dit had als resultaat dat 19 van de 21 paarden verkocht werden over de hele wereld. 

 

Shakey van de Brouwershoeve en Nebraska Rock werden verkocht naar Canada (dat maakt een totaal van 3 paarden die dit jaar al verkocht werden naar Canada. Go Canada!)

 

Onze Amerikaanse vrienden worden ook steeds talrijker! Deze editie werden Sjenta van het Neerhof en Editor van de Ark naar USA verkocht (dit jaar werden dan al 5 paarden verkocht naar USA). 

 

Onze fantastische en trouwe klanten van UK laten ons ook nooit in de steek! Deze editie vertrekken maar liefst 4 superstars naar UK. De mooie en getalenteerde Rianna zal naar onze Poolse klant gaan, deze zijn altijd geïnteresseerd in kwaliteitsvolle sportpaarden. Zwitserland kocht op zijn beurt de impressionante hengst Canon WDH. 

 

Ook hadden we klanten uit nieuwe landen tijdens deze editie: Imany Illy van de Toem Z werd verkocht naar Estland voor 30 000€ en No Limit verhuist naar Tsjechië voor 17 000€. 

 

De betoverend mooie en getalenteerde Alvin van de Cumul Z was de veilingtopper en hij zal in België blijven bij Pladutse Stud en Show Fountain Stables.

 

Een welgemeende dankuwel aan iedereen! Verkopers voor ons altijd de kans te geven om hun kwaliteitspaarden te veilen en klanten voor ons oordeel te vertrouwen en te investeren in deze SUPERSTARS! We kijken alvast uit om uw vlag te zien in onze volgende online veiling!

 

En nu: laten we ons klaar maken …. voor de nieuwe selectie: dinsdag 13 april 2021!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions