Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/03/2021 14:23 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt prachtig domein

Prachtig domein met verder te renoveren woning, stalgebouwen en omheinde weilanden op ca. 9,4ha te Hove (Opzullik; Henegouwen)

 

De gemeente Hove herbergt dit unieke en exclusieve domein (bebouwde oppervlakte meer dan 1800m²) op ca. 9,4ha. Het geheel is centraal gelegen, dichtbij de hoofdstad Brussel, tussen Charleroi, Gent en Lille, en uiterst gemakkelijk te bereiken via de autosnelweg E429/A8. Ook de belangrijkste luchthavens, Brussels Airport en Charleroi Airport zijn in de buurt (ca. 30min). Het domein bestaat uit een ruime en verder te renoveren woning, meerdere stalgebouwen, een grote schuur en aaneensluitende volledig omheinde weilanden. 


Woning (ca. 550m²): 
Via meerdere opritten kan het domein en bijgevolg de ruime en charmante woning bereikt worden. De woning is het afgelopen jaar reeds grondig aangepakt en gerenoveerd, bv. elektriciteit, verwarming, ramen, welfsels en vloeren, echter kan het geheel nog naar eigen smaak verder worden aangepakt, ingedeeld en afgewerkt. 

Paardenaccommodatie, aanhorigheden en weilanden: 
Aan weerszijden van de ruime hoofdwoning staan 2 ruime, oudere stalgebouwen (ca. 400m² en 250m²), waardoor een gezellige binnenkoer kan gevormd worden. De daken van beide gebouwen zijn reeds vernieuwd. Verder omvat het domein nog een grote schuur (ca. 500m²; momenteel een kleine binnenpiste), een vijver, enkele aanhorigheden en volledig nieuw omheinde (voor paarden), aanpalende weilanden (ca. 8ha!), die een prachtig zicht bieden op de omgeving en voorzien zijn van enkele kleinere stalgebouwen of schuilhokken. 

Mits verdere renovatie en afwerking een prachtig en uniek domein voor elke (semi-professionele) paardenliefhebber.

 

Meer info en het volledige aanbod aan panden van Immofluisteraar op: www.immofluisteraar.be

 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions