Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/03/2021 21:42 - Jumping

Pavo Hengstencompetitie eindigt na manche 1

Het succes van de eerste manche van de PAVO Hengstencompetitie kan jammergenoeg niet doorgezet worden in een tweede en derde manche. 

De tweede manche werd al eerder geannuleerd door de uitbraak van het Rhinovirus. De maatregelen tegen dit virus werden verlengd t.e.m 11 april waardoor ook de derde manche niet meer doorgaat.

 

Aangezien veel hengsten worden ingezet voor dekdienst kunnen de manches ook niet hernomen worden op een ander tijdstip. Het organiserend comité van de Pavo Hengstencompetitie heeft daarom beslist om de competitie na één wedstrijd te stoppen.  

 

Partner ClipMyHorse probeert voor iedereen nog een positieve noot toe te voegen. Zij zorgen ervoor dat iedereen (ook mensen zonder abonnement) de eerste manche gratis kunnen herbekijken. Klik hier om de eerste manche van de Pavo Hengstencompetitie te herbekijken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions