Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/08/2021 07:35 - Jumping

Zoe Conter 3de in de U25-GP van Wellington!

Onze landgenote Zoe Conter blijft het uitstekend doen op het Winter Equestrian Festival van Wellington in Florida. De voorbije dagen wist ze zich al weer enkele keren in de prijzen te rijden en ook gisteren tijdens de CSIU25-GP was ze bovenaan het klassement terug te vinden. Ze verscheen aan de start met de 9-jarige ruin Dawa de Greenbay Z (Diarado) en was een van de 8 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. In die barrage hield de dochter van Stephan Conter opnieuw alle balken netjes in de lepels en haar finishtijd van 32.679 seconden leverde haar een mooie 3de plaats.

 

Het waren echter de Amerikaanse amazones die wisten te domineren met op kop Mimi Gochman en de 11-jarige Celina BH (Canstakko). Gochman wist de klok te stoppen op 31.866 seconden en hield zo deze GP-overwinning in eigen land. De 2de plaats ging naar Ashley Vogel met de 12-jarige merrie Bellissimo Z (Bamako de Muze), het gewezen GP-paard van Thibeau Spits. Vogel deed een uitstekende poging, maar kwam met haar tijd van 31.97 seconden uiteindelijk ruim 10 honderdsten van een seconde tekort voor een nieuwe overwinning.

 

TAGS   |   ASHLEY VOGEL   |   MIMI GOCHMAN   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions