Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/07/2021 21:14 - Jumping

Kumps schittert in CSI4* GP van Vilamoura!

Na zijn goede prestaties van de voorbije weken heeft onze landgenoot Alexander Kumps vanmiddag opnieuw voor een schitterende prestatie weten te zorgen op de Atlantic Tour van het Portugese Vilamoura. In de CSI4* GP verscheen Kumps opnieuw aan de start met de 10-jarige Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve) en was hij een van de 6 combinaties die het in de basisomloop foutloos wisten te houden en zo een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Kumps kreeg daarin een springfout en met zijn tijd van 36.79 seconden strandde hij helaas net naast het podium op de 4de plaats.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Italiaanse kampioen Piergiorgio Bucci. Die had voor deze GP de 12-jarige ruin Cochello (Casall) gezadeld en met een foutloze rit in 35.04 seconden wist hij de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Duitse amazone Finja Bormann. Die had met de 13-jarige Clippo 3 ook een Casall-nakomeling onder het zadel en samen kruisten zij de meet in 36.06 seconden. De Française Juliette Faligot vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 11-jarige Arqana de Riverland (Cornet Obolensky) wist zij de klok te stoppen op 36.29 seconden.

 

Naast de 4de plaats van Alexander Kumps was ook François Mathy Jr. opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd na een fout in het basisparcours nog 11de met zijn Uno de la Roque (Numero Uno).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions