Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/03/2021 21:32 - Fokkerij

HOB - 36000 voor Rihanna

Nogmaals willen we beginnen met al onze klanten, eigenaars en ons super team te bedanken om van deze diamond edition een succes te maken.

 

Voor de eerste keer hebben we een online veiling gedaan van gereden paarden, en het antwoord van de hippische wereld was fantastisch. 

 

We zijn enorm blij dat we elke editie meer en meer klanten hebben van elk werelddeel. De gemiddelde prijs van deze veiling was 27 150 €. Onze veilingtopper was de mooie en getalenteerde Rihanna die verkocht werd voor 36 000 €. Zij zal haar carrière verder zetten in de USA, samen met Mighty Cornentinus die ook naar de USA werd verkocht voor 34 000€. My Harley, een getalenteerde ruin, zal zijn sportcarrière verderzetten in Duitsland. Andere paarden werden verkocht naar Hongarije, UK, Zweden, Polen en België.

 

Met veel enthousiasme kijken we uit naar onze volgende online veiling van 12 t.e.m. 15 maart. Tijdens deze veiling zullen we 2,3 en 4-jarige getalenteerde paarden verkopen. 

 

We hopen dat jullie er weer bij zijn op onze volgende veiling en investeren in de toekomst van de hippische sport!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions