Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/03/2021 12:34 - Mennen

Wim De Poorter, voorzitter Vlaamse Commissie

Begin februari brachten de aangesloten clubs van Paardensport Vlaanderen online hun stem uit voor de commissieverkiezingen. De Mencommissie voor Vlaanderen is op dinsdag 2 maart, na een digitale vergadering, geïnstalleerd.  Alle leden waren gelijkgezind en verkozen Wim De Poorter (Aalter) tot voorzitter van de Vlaamse commissie.

 

 

'Het is een bevestiging van onze vernieuwende aanpak. Zoals reeds eerder vermeld zijn we van een vrij gesloten bastion naar 'een open huis' geëvolueerd. Deze aanpak wordt dus door iedereen gesmaakt.

 

Communicatie, ondersteuning, transparantie en Fair Play droegen en dragen we als commissie hoog in het vaandel. Ik hoop en ben er van overtuigd dat we dit met de nieuwe (oude) ploeg verder kunnen zetten.

 

We staan als commissie volledig ten dienste van de sport. Officials, organisatoren en menners moeten zomaar, ten allen tijden en met volle vertrouwen, met de commissie in gesprek kunnen gaan.

 

Wij staan, zoals de afgelopen 4 jaar, opnieuw volledig ten dienste van het mennen in Vlaanderen en België.  Met open geest gaan we de volgende legislatuur tegemoet!' Zo vertelt de gemotiveerde voorzitter Wim De Poorter.

 

 

Vlaamse Mencommissie – Paardensport Vlaanderen:

 

Voorzitter: Wim De Poorter

Ondervoorzitter : Sven Tinlot

Leden: Pieter Coudyzer, Femke Buysse, Francis Turpyn, Wilfried Blockx, Mark Wentein, Lies Dedier

 

Vlaamse afgevaardigden naar Nationale Mencommissie – KBRSF:

Lies Dedier, Mark Wentein, Pieter Coudyzer en Wim De Poorter


 

Foto: Ruben Karnas


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions