Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/02/2021 23:30 - Jumping

Team Philippaerts doet opnieuw zaken in VS!

Enkele weken na de verkoop van Karoline Of Ballmore (Diarado) heeft de familie Philippaerts opnieuw zaken gedaan op Amerikaanse bodem. Via hun facebookpagina lieten ze vanavond namelijk weten dat ze afscheid hebben genomen van zowel Lucky Luke de Goedereede als van VDL Groep Alexia Z. Beiden paarden verhuizen naar de stallen van Ashley Fleischhakker.

 

De 10-jarige Lucky Luke de Goedereede is waarschijnlijk de bekendste van de twee. Hij is een zoon van Numero Uno en Darco uit de fokkerij van De Goedereede B.V.B.A. en werd gereden door zowel Anthony en Thibeau als nu recentelijk in Wellington door Nicola. Onder het zadel van Thibault won Lucky Luke de Goedereede begin vorig jaar nog 2 rubrieken op de Mediterranean Equestrian Tour.

 

Verder werd ook de 15-jarige merrie VDL Groep Alexia Z verkocht. VDL Groep Alexia Z is een dochter van Air Jordan Z en Caletto I en sprong enkele jaren onder het zadel van Leopold Van Asten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions