Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/02/2021 14:42 - Fokkerij

Hengstenkeuring Zangersheide uitgesteld!

De voorjaarshengstenkeuring van Studbook Zangersheide VZW wordt uit voorzorg omwille van Rhino-uitbraken in heel Europa uitgesteld naar een later tijdstip deze lente.

 

Sedert enkele dagen worden in heel Europa verschillende meldingen gemaakt van paarden besmet met het Equine Herpes Virus (Rhino), een zeer besmettelijk virus dat kan leiden tot verlammingsverschijnselen en sterfte. Extreme voorzichtigheid is noodzakelijk en het is daarom niet aangewezen om een grote groep paarden samen te brengen voor de hengstenkeuring.

 

De situatie zal op de voet gevolgd worden en zodra het mogelijk is om in alle veiligheid een nieuwe hengstenkeuring te organiseren zullen de eigenaren gecontacteerd worden en wordt een nieuwe datum gecommuniceerd.

 

Heeft u nog vragen in verband met rhinopneumonie? Lees hier meer over in het Z Magazine Online : Zangersheide Z-Magazine | Veterinair - Rhino

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions