Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/02/2021 15:00 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Emilie Conter!

Stephex-amazone Emilie Conter blijft het uitstekend doen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat ze de voorbij 2 weken al 2 rubrieken wist te winnen mocht ze vanmiddag in de Gold 1.40m rubriek opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. Ze kon daarvoor opnieuw rekenen op de 13-jarige Clochard, de zoon van Kashmir Van Schuttershof die door vader Stephan Conter gefokt werd. Emily wist in de 2de fase een tijd van 27.30 seconden op het scorebord te brengen en daarmee had ze ruim een halve seconde voorsprong op de concurentie.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Julien Anquetin. Hij kruiste de meet in 27.87 seconden en deed dat met de 10-jarige Baya du Ter (Kannan). De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde ditmaal Rik Hemeryck met de eveneens 10-jarige Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek). Zij kwamen binnen in 28.13 seconden en hadden zo dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Verder werd Andres Vereecke nog 4de met In The Mood (Winningmood van de Arenberg) en Virginie Thonon 6de met Griet (Bugatti VDL).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   EMILIE CONTER   |   JULIEN ANQUETIN   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions