Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/02/2021 16:47 - Algemeen

TheFuture presenteert 8 excl embryo's

THEFUTURE.AUCTION PRESENTEERT 8 EXCLUSIEVE EMBRYO’S EN EEN TOP FOKMERRIE

 

Thefuture.auction is een nieuwe speler in het landschap van de onlineveilingen. ‘In 2018 zijn we gestart met het concept ‘embryoforsale.be’, met als doel een afzetmarkt te creëren voor embryo’s en veulens. We hadden immers vastgesteld dat veel fokkers om uiteenlopende redenen uit de boot vielen van de gangbare veilingen. Bovendien moesten de verkopers in sommige veilingen 20 % commissie afstaan. Wij gooien het over een andere boeg: de koper betaalt 10 % bovenop de verkoopprijs en de verkoper is geen commissie verschuldigd. We hadden de website zelf gebouwd en ervaarden dat een professionelere aanpak zich opdrong. Ons nieuwe initiatief, Thefuture.auction, is de professionele versie van embryoforsale.be.’, vertelt initiatiefnemer Caroline Gommeren. 

 

Wie de collectie van Thefuture.auction bekijkt, zal merken dat deze nieuwe speler zal scoren. De organisatoren weten, net zoals u, dat sterke, prestatiegerichte, bewezen genetica de sleutel is tot succes. Ze hebben kosten noch moeite gespaard om u acht exclusieve embryo’s te koop aan te bieden die gemaakt zijn volgens het concept ‘bewezen verervers x bewezen moederlijnen’. Voor het vaderschap van de embryo’s tekenden stempelhengsten (zoals Chacco-Blue, Diamant de Semilly, Darco, Carthago, Comme Il Faut en Tangelo VD Zuuthoeve), voor het moederschap merries uit de allerbeste, doorgefokte prestatiestammen (van o.a. Qerly Chin, Fein Cera en Unellie). Elke embryo werd reeds overgeplant in de baarmoeder van een draagmerrie en elke draagmerrie werd recentelijk gescreend door een dierenarts. 

 

Wie niet geïnteresseerd is in een embryo, maar wel in een top fokmerrie, kan evengoed zijn gading vinden in Thefuture.auction. Men krijgt er de unieke kans om Quannina R Z aan te kopen. Deze 10-jarige merrie is een volle zus van de springcracks Quannini R Z en Quannini II R Z en een halfzus van het 5* GP-paard Vici R en Vainqueur R (5*, Sven van Dijck).

 

Caroline besluit: ‘We willen ons onderscheiden van de andere veilingen door de veilingvoorwaarden financieel aantrekkelijk te maken, het aantal veilingloten zeer beperkt en exclusief te houden én desgewenst ook de geboortebegeleiding te doen tegen een zeer democratisch tarief. We kunnen de koper ontzorgen door de opfok te verzorgen tot vijf maanden na de geboorte van het veulen.’ Voor potentiële kopers heeft Caroline nog een verrassing in petto: wie zich voor 27 februari registreert op thefuture.auction, betaalt bij de aankoop van een embryo/fokmerrie slechts 7,5 % (i.p.v. 10 %) bovenop de verkoopprijs. De veiling start op 27 februari en loopt af op 1 maart.

 

meer info: www.thefuture.auction

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions