Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/02/2021 12:39 - Algemeen

Collectie BWP Young Horses Auction

Bekijk de spring- en dressuurpaarden in onze collectie!


De collectie van de BWP Young Horses Auction bevat een mooi lot 3- en 4-jarige springpaarden en 3-jarige dressuurpaarden.
Alle info over de paarden is online met foto’s, video’s, pedigree-info en diergeneeskundige rapporten. Klik hier voor de collectie!

 

Praktische info:

  • Wanneer: zaterdag 13 maart, 19u30
  • Hoe: Live veiling – Biedingen online of telefonisch

Op vrijdag 12 maart zullen de dressuurpaarden aan de hand getoond worden. Op zaterdag 13 maart zullen de springpaarden aan de hand getoond worden. Dit alles is te volgen via de livestream.
Als er na lancering van de collectie geïnteresseerde kopers zijn die een paard willen bezichtigen voor aankoop, kan er een afspraak gemaakt worden om langs te komen op vrijdag 12 maart voor de dressuurpaarden en op zaterdag 13 maart voor de springpaarden. Die dag zullen de te veilen paarden gestald staan in het Azelhof (enkel op afspraak te bekijken!). Interesse? Voor een afspraak voor de dressuurpaarden kan je contact nemen met Eddy Schuurmans (0497 39 09 58), voor de springpaarden met Tom Van De Vijver (0476 44 21 85) of Sven Bols (0495 55 14 05).

 

Klik hier voor alle praktische info over de veiling.

 

Klik hier voor de promovideo!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions