Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/02/2021 09:04 - Algemeen

Pieter Kenis en Chapper winnen 1 manche HC

Dat Pieter Kenis een man is om rekening mee te houden, is al lang geweten bij de PAVO Hengstencompetitie... Geef hem dan ook nog eens de laatste startplaats, en het vuurwerk is helemaal verzekerd! Met Chapper II (v. Chap II) wist hij moeiteloos de overwinning binnen te halen in 29,14 seconden.

 

Ook Tim van den Broeck was duidelijk aanwezig op de eerste manche. Hij stond lang aan de leiding met zijn Parfait van het Schaeck (v. Comme Il Faut), na een foutloze ronde in 30,67 seconden. Bart Anthonissen en Peter-Pan (v. Tangelo van de Zuuthoeve) waren goed voor een derde plaats. Zij kwamen over de meet in 30,86 seconden.

 

Marie Foulon en Pickup de Rase (v. Jingo Di Dieu d'Arras) werden vierde, terwijl Tiago Ribas Da Costa met Jazzy Des Dames (v. Emerald van 't Ruytershof) de vijfde plaats voor zijn rekening nam.

 

In totaal wisten 19 van de 35 zesjarige hengsten een dubbel foutloze omloop af te leggen.

 

De volledige uitslag vindt u hier: https://www.equi-score.de/results.php?mod=mod_opglabbeek2021a&class=3&url=&lng=de&hash=1614005519

 

Kijken doet u via ClipMyHorse: https://www.clipmyhorse.tv/nl_BE/live/7221/pavo-hengstencompetitie-1e-manche-indoor

 

De volgende PAVO Hengstencompetitie vindt plaats op dinsdag 9 maart in het Azelhof!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions