Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2021 21:14 - Jumping

Jeroen Appelen wint de CSI2* GP van Lier!

Het internationale concours in het Azelhof in Lier werd vanmiddag afgesloten met een pittige CSI2* GP! Het werd een lastige opgave, want van de 58 combinaties die aan de start verschenen wisten zich er slechts 2 te plaatsen voor de barrage. Dat waren met Jeroen Appelen en Tristan Guisson dan ook nog eens 2 landgenoten, dus zij mochten in een onderling duel uitvechten wie de hoofdprijs mee naar huis mocht nemen.

 

Het was uiteindelijk Jeroen Appelen die zijn slag wist thuis te halen. Hij ging als eerste van start met de 10-jarige merrie Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) en met een foutloze rit in 39.84 seconden schreef hij een nieuwe GP-overwinning bij op zijn palmares. Tristan Guisson werd zo 2de met zijn 9-jarige merrie Naturelle VH Legitahof (Nabab de Rêve). Guisson startte aan zijn barrage, maar nadat hij halfweg al 2 springfouten had verzameld besloot hij vroegtijdig de strijd te staken. De 3de plaats was nog voor de Nederlander Leopold Van Asten. Hij wist met de 10-jarige VDL Groep Elegant Hero Z (Echo Van ’t Spieveld) in de basisomloop wel netjes alle balken in de lepels te houden, maar deed er helaas 16 honderdsten van een seconde te lang over.

 

Verderop in het klassement was er nog een 4de plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado), een 7de plaats voor Kim Thiry met Freedom de S.B. (Ogano Sitte), een 9de plaats voor Charlotte Philippe met Cacharel De Amoranda Z (Corlensky G), een 11de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha De Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 12de plaats voor Jan Van Dyck met Jagante (Toulon), een 14de plaats voor Patrik Spits met Virocondo Z (Va-Vite) en een 15de plaats voor Jens Thys met Kaiser ‘T’ ‘FVD’ (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   JEROEN APPELEN   |   LEOPOLD VAN ASTEN   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions