Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2021 16:37 - Jumping

José Thiry schittert in CSI3* GP Vilamoura!

Nadat hij afgelopen donderdag al knap 4de werd in de Longines Rankingproef heeft José Thiry zonet ook weten te schitteren in de CSI3* GP van Vilamoura! Thiry was de enige landgenoot aan de start in deze Grote Prijs en wist zich in het zadel van zijn 12-jarige ruin Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur) samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage. Als derde starter in de baan hield Thiry het opnieuw foutloos, maar zijn tijd van 37.49 seconden bleek helaas net niet voldoende om voor een nieuwe Belgische GP-overwinning te zorgen.

 

Het was de Britse amazone Lily Attwood die het nog sneller wist te doen dan Thiry. Attwoord was vergezeld van de 11-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z), die we nog kennen van onder het zadel van Belgisch Kampioen Jos Verlooy, en wist de klok te stoppen op 36.44 seconden. Tenslotte mocht ook haar landgenoot Stephen Lohoar mee plaatsnemen op het podium. Hij stuurde de 13-jarige Delius F (Handel) naar de meet in 40.44 seconden wat hem dus een 3de plaats opleverde.

 

TAGS   |   JOSE THIRY   |   LILY ATTWOOD   |   STEPHEN LOHOAR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions