Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2021 16:31 - Jumping

Lieven Devos 8ste in de CSI3* GP van Oliva!

Onze landgenoot Lieven Devos heeft zich zonet naar een top 10-klassering weten te rijden in de CSI3* GP van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva. Devos verscheen aan de start met zijn 13-jarige merrie Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big) en was een van de 11 combinaties die het in de  basisomloop foutloos wisten te houden en zo een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Devos kreeg daarin echter een springfout en werd uiteindelijk 8ste nadat hij de klok wist te stoppen op 43.87 seconden.

 

De overwinning ging naar de Italiaanse ruiter Alberto Zorzi, een van de stalruiters van Jan Tops. Zorzi zat in het zadel avn de 14-jarige Cinsey (Contendro I) en wist de overwinning op te eisen met een foutloze rit in 42.29 seconden. De Fransman Nicolas Delmotte volgde achter Zorzi op de 2de plaats. Ook hij hield het met de 13-jarige Iles VP (Diamant de Semilly) in de barrage foutloos, maar hij had er 42.60 seconden voor nodig om zijn barragerit tot een goed einde te brengen. De 3de plaats ging dan weer naar de Zwitser Edwin Smits. Die had de 11-jarige Farezzo (Arezzo VDL) onder het zadel en bereikte de meet in 43.21 seconden.

 

Naast Lieve Devos wist ook Rik Hemeryk met Morfine de Muze (Nabab de Rêve) in de basisomloop alle balken in de lepels te houden. Hij liep daarbij helaas ook tegen een strafpuntje voor tijd aan en moest zo tevreden zijn met de 12de plaats.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   EDWIN SMITS   |   LIEVEN DEVOS   |   NICOLAS DELMOTTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions