Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2021 14:13 - Jumping

Opnieuw winst voor Andres Vereecke in Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva staat de dag natuurlijk in het teken van de CSI3* GP die op dit moment afgewerkt wordt. Maar daarnaast staan er ook nog verschillende andere rubrieken op het programma en in de Gold 1.40m rubriek kwam onze landgenoot Andres Vereecke opnieuw sterk voor de dag. Vereecke zadelde zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg) en wist met zijn tijd van 53.95 seconden net als donderdag de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Italiaan Francesco Turturiello. Die was vergezeld van de 11-jarige Diraba (Diarado) die hij foutloos naar de meet wist te sturen in 54.69 seconden. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en hiervoor zorgde Virginie Thonon met de 10-jarige merrie Griet (Bugatti VDL). Thonon wist de klok te stoppen op 55.30 seconden en had zo dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Verder wist ook vader Koen Vereecke zich 2 keer te klasseren. Hij werd 9de met l’Esmerald Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve) terwijl hij met Massimo Van d’Abdijhoeve (Bamako de Muze) plaats 9 voor zijn rekening wist te nemen. Voor Elisa Strubbe tenslotte was er dan weer een 12de plaats met R Riaralda Z (Zilverstar T).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions