Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2021 10:36 - Jumping

Vandecasteele heeft overwinning te pakken!

Nadat hij de voorbije weken al tal van topklasseringen bij mekaar wist te springen heeft de jonge Bart Jay Junior Vandecasteele nu ook zijn eerste overwinning te pakken op de CES Valencia Tour in Spanje! In de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie was hij gisteren in de late namiddag de beste met zijn 9-jarige merrie Esprit de l’Esprit Z (Elvis Ter Putte). In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen finishte Vandecasteele in 30.05 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats ging naar Frankrijk met de Franck Curti en de 10-jarige Cafeine de Hus Z (Cosinhus). Ook zij hielden het foutloos, maar hadden er 31.19 seconden voor nodig om hun barragerit tot een goede einde te brengen. Daarmee had Curti exact een halve seconde voorsprong op de Duitse amazone Jörne Sprehe met haar 12-jarige Solero 79 (Stakkato Gold). Die bevestigde haar goede vorm opnieuw met een 3de plaats.

 

Verder was ook Simon Morssinkhof opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze barragerit 7de met Harola HK (Carrera VDL).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions