Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/02/2021 21:10 - Jumping

Charlotte Philippe grijpt naast podiumplaats!

Onze landgenote Charlotte Philippe blijft de goede prestaties opstapelen op het internationale concours van het Azelhof in Lier! Nadat ze de voorbije dagen al 2 proeven wist te winnen en een keer 2de werd wist ze vanmiddag ook in de 1.40m hoofdrubriek opnieuw voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Philippe rekende daarvoor op de 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo Z). In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen bleef ze opnieuw foutloos, maar met haar tijd van 31.71 seconden strandde ze wel net naast een plaatsje op het podium.

 

De winst ging naar Duitsland en daarvoor zorgde Jan Andre Schulze Niehues. Hij had de 9-jarige Coolinsky ML (Champion du Lys) onder het zadel en met zijn tijd van 30.29 seconden had hij ruim een volle seconde voorsprong op de rest van de concurrentie. De Nederlander Leopold Van Asten volgde op de 2de plaats. Hij stuurde de eveneens 9-jarige VDL Groep Hutch (Numero Uno) naar de meet in 31.55 seconden en wist zo op zijn beurt nipt de Duitser Niklas Betz achter zich te laten. Die kwam met de 9-jarige Million Dollar Baby (Ugano Sitte) over de meet in 31.59 seconden en legde daarmee dus beslag op de 3de plaats.

 

Voor ons land was er verder nog een 5de plaats voor Evelyne Putters met Angel Van T Hof (Chin Chin), een 8ste plaats voor Antoni Draga met Ulahop Boy (Lamm de Fetan), een 10de plaats voor Bart Bomere met History Van ’t Ameldonk Z (Horion de Libersart), een 11de plaats voor Tristan Guisson met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I), een 12de plaats voor Joy Demuynck met Manhattan Van ’T Leeuwerikenhof (Emerald Van ’t Ruytershof), een 13de plaats voor Toon Maes met Bala De Rima (Conrad de Hus), een 14de plaats voor Aurelia Guisson met No Limit VH Legita Hof Z (Nabab de Rêve) en een 15de plaats voor Camille Demolie met Chin Chesta (Chin Champ).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions