Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/02/2021 20:50 - Jumping

Naessens en Wellens scoren rankingpunten!

Zowel Benny Naessens als Anthony Wellens hebben vanmiddag rankingpunten weten te scoren op de CES Valencia Tour in Spanje! Benny Naessens wist voor de beste Belgische prestatie met zijn 9-jarige Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z). Het duo zette in de 2de fase van deze 1.45m hoofdrubriek in 28.51 seconden een scherpe tijd op het scorebord, maar moest na een springfout onderweg uiteindelijk genoegen nemen met de 6de plaats. Anthony Wellens, die vanmorgen al uitstekend gestart was met winst in de 1.35m ochtendrubriek, volgde direct na Naessens op de 7de plaats. Ook hij kreeg met de 9-jarige Danger Civil vh Lindenhof Z (Diamant de Semilly), maar deed er in 28.87 seconden net iets langer over dan Naessens.

 

De winst ging hier naar de Fransman Edward Levy met de ook al 9-jarige Confidence d’Ass (Diamant de Semilly). Levy wist het wel dubbel foutloos te houden en met zijn tijd van 27.45 seconden wist hij alles en iedereen achter zich de houden. De Israëliër Robin Muhr wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij kruiste de meet in 28.16 seconden en rekende daarvoor dan weer op de 12-jarige Cisko du Mourau Z (Cicero Z Van Paemel). De 3de plaats tenslotte ging naar de Duitse amazone Jörne Sprehe, die ook al mooie prestaties wist voor te leggen in Valencia. Zij zadelde de 12-jarige merrie Chepetta 3 die ze naar de meet wist te rijden in 28.38 seconden.

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   BENNY NAESSENS   |   EDWARD LEVY   |   JöRNE SPREHE   |   ROBIN MUHR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions