Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/02/2021 20:35 - Jumping

GP-winst voor Emilie Conter in Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva heeft onze landgenote Emilie Conter vanmiddag de 1.40m hoge Silver Tour Grand Prix op haar naam weten te schrijven! De jongste dochter van Stephan Conter verscheen aan de start met de 10-jarie Bambou de l Yserand (Diamant de Semilly) en was een van de 19 combinaties die de basisomloop zonder kleerscheuren wisten door te komen en zo een ticket voor de barrage bemachtigden. In die barrage hield Conter het opnieuw foutloos en met haar chronotijd van 35.92 seconden zorgde ze voor de eerst Belgsiche GP-overwinning van het weekend!

 

De 2de plaats ging naar de Française Megane Moissonnier, die gisteren nog 3de was in de Longines Rankingproef. Moissonnier zadelde de 9-jarige Kellano Degli Assi (Kastello) en kruiste de meet in 36.17 seconden. De Zweedse amazone Petronella Andersson was hier voor de 3de plaats. Zij stuurde de 8-jarige Nithard van de Peerdenhoeve (Zirocco Blue VDL) naar de meet in 36.90 seconden en zorgde daarmee voor een tweede podiumklassering voor de Stephex Stables.

 

Verder werd Koen Vereecke nog 5de met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z) terwijl er voor Stijn Timmerman nog een 9de plaats was weggelegd met Dagada des Grevis (Cardento VDL).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions