Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/02/2021 11:36 - Jumping

Thibeau Spits snelt naar ochtendwinst!

De Belgische delegatie blijft de overwinningen opstapelen op het internationale concours van het Azelhof in Lier! Vanmorgen startte de dag opnieuw met een 1.35m rubriek en ditmaal was het Thibeau Spits die de concurrentie achter zich wist te houden. Spits, die zich ook de voorbije dagen al enkele keren in de prijzen wist te rijden, zadelde de 12-jarige vosmerrie Javanna Van De  Torredreef (Wandor van de Mispelaere) en kruiste in de 2de fase de meet in 23.70 seconden.

 

Daarmee was hij bijna anderhalve seconde sneller dan Kim Thiry, die de 2de plaats voor zijn rekening wist te nemen. Vergezeld van de 10-jarige ruin Fausto (Dokkum de Rialfo) finishte Thiry in 25.13 seconden. De derde combinatie die zich hier van een podiumplaats wist te verzekeren was de Duitser Banjamin Wulschner. Die rekende op de 12-jarige Chaccobel (Chacco Blue), die hij naar de meet stuurde in 25.14 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Aurelia Guisson met Berlini From Second Life Z (Berlin), een 7de plaats voor Tatiana Troiani met Cash Flow III (Calato), een 14de plaats voor Jef Peeters met Contiki AH Z (Contact van de Heffinck), een 15de plaats voor Camille Demolie met Kalinka Van ’t Heike (Goldfever Van ’t Heike), een 16de plaats voor Gaetan Stalpaert met Chine VH Heirhof Z (Crown Z), een 17de plaats voor Jens Thys met Quasmo CK Z (Quasimodo Z), een 18de plaats voor Jeroen Appelen met Moningo – D Van ’t Heyveld (Thunder van de Zuuthoeve), een 19de plaats voor Evelyne Putters met Hector (Cicero Z Van Paemel), een 21ste plaats voor Helena Beyers met Matonge Of Colors en een 22ste plaats voor opnieuw Jeroen Appelen, ditmaal met Nero De Semilly N. (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   BENJAMIN WULSCHNER   |   KIM THIRY   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions