Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/02/2021 23:28 - Jumping

Geen drie op een rij voor Charlotte Philippe

Op het internationale concours van het Azelhof in Lier in onze landgenote Charlotte Philippe er vanmiddag net niet in geslaagd om een derde overwinning op rij te boeken... In de 1.45m hoge Longines Rankingproef verscheen zij aan de start met haar 11-jarige Cacharel De Amoranda Z (Corlensky) en was zij een van de 11 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Philippe bleef in de barrage opnieuw foutloos, maar haar tijd van 30.94 seconden leverde haar ditmaal een 2de plaats op.  

 

Het was de Nederlander Jeroen Dubbeldam die het nog beter wist te doen dan onze landgenote. Hij stuurde de 13-jarige Oak Grove’s Carlyle (Casall) naar een finishtijd van 30.35 seconden en liet zo het Wilhelmus doorheen het Azelhof galmen. Jeroen Appelen hield na Philippe ook de 3de plaats nog in eigen land. Vergezeld van de 10-jarige Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) wist hij de meet te bereiken in 31.12 seconden.

 

Verder werd Camille Demolie nog 5de met Chica Fino (Calido I), Bunoit Moeskops 11de met Kiarado (Diarado), Evelyne Putters 12de met Hector (Cicero Z Van Paemel) en Thibeau Spits 16de met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   JEROEN APPELEN   |   JEROEN DUBBELDAM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions