Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/02/2021 12:33 - Jumping

Ochtendwinst voor Thierry Goffinet!

Gisterenavond wist hij in het Azelhof in Lier al de 1.40m rubriek te winnen en ook vanmorgen was Thierry Goffinet opnieuw in goede doen. In de 1.35m ochtendrubriek werd hij namelijk de eindlaureaat met de 9-jarige Conthachblue (Conthargos). Goffinet snelde naar de meet in 25.01 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Maar ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Cyril Cools. Die had opnieuw de 9-jarige Tinka’s Fee Sauveniere Z (Tinka’s Boy) onder het zadel en samen wisten ze de eindmeet te bereiken in 25.60 seconden. De Nederlander Willem Verdonk vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 10-jarige Gintura (VDL Zirocco Blue) naar de meet in 26.35 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Joy Demuynck met Urbin Manciais (Kashmir Van Schuttershof), een 7de plaats voor Jan Van Dyck met Mystic River (Der Senaat 111), een 9de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Helena Beyers met Matonge Of Colors (Elvis Ter Putte), een 11de plaats voor Thibeau Spits met Cristalia De Ravel (Corofino), een 14de en een 20ste plaats voor Gilles Thomas, dit met Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker) en Jetric Van Beek Z (Jivago d’Arsouilles), een 17de plaats voor Tatiana Troiani met Mandarina LS (Manzanillo LS) en een 21ste plaats voor opnieuw Thibeau Spits, ditmaal met Javanna Van De Torredreef (Wandor van de Mispelaere).

 

TAGS   |   CYRIL COOLS   |   THIERRY GOFFINET   |   WILLEM VERDONK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions