Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/02/2021 12:13 - Jumping

Rik Hemeryck wint onder de Spaanse zon!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva stond vanmorgen als eerste rubriek de Gold 1.35m rubriek op het programma. Onze landgenoot Rik Hemeryck was daarin direct goed wakker en wist met de 10-jarige merrie Lolita du Ta d’Bo (Igor van de Vaddenhoek) voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Hemeryck wist in deze speedclass de klok te stoppen op 61.33 seconden en wist daarmee de concurrentie op achterstand te houden.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Française Nina Mallevaey met de 14-jarige Tisele du Park (Tinka’s Boy). Zij kwam met haar tijd van 61.58 seconden aardig in de buurt van die van Hemeryck, maar moest uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in onze landgenoot. En ook op de 3de plaats kregen we een amazone dankzij de Duitse Ulrike Bruns. Zij stuur de 9-jarige Coco Malou (Cornet Obolensky) naar de meet in 65.18 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Andres Vereecke met Die Gut Folia (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Koen Vereecke met l’Esmeralde Van ’T Meulenhof (Nabab de Rêve), een 11de plaats voor Emilie Conter met Hiteck (Heartbeat) en een 17de plaats voor Elisa Strubbe met Mr. Quality Z (Mr. Blue)

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   NINA MALLEVAEY   |   RIK HEMERYCK   |   ULRIKE BRUNS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions