Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/02/2021 07:11 - Jumping

Thierry Goffinet leidt Belgisch podium!

De Belgische delegatie blijft het uitstekend doen op het internationale concours van het Azelhof in Lier. Nadat ze tot nu al alle drie de CSI2* rubrieken wisten te winnen bleef ook de 1.40m hoofdrubriek gisterenavond in Belgisch handen. Het was namelijk Thierry Goffinet die er de eindlaureaat werd met de 12-jarige merrie Balrika (Baloubet du Rouet). Goffinet snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 28.01 seconden en zo stond op kop van een integraal Belgisch podium.

 

De 2de plaats was voor gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas, die vorige week in het Azelhof nog 3 rubrieken wist te winnen. Thomas was ditmaal vergezeld van de 11-jarige Kick-Off AG (Prince van de Wolfsakker) en wist de klok te stoppen op 28.48 seconden. Frédéric Vernaet was de 3de landgenoot die het podium wist te halen. Hij kruiste de meet in 28.69 seconden en rekende daarvoor opnieuw op de 13-jarige ruin Beijing Z (Bamako de Muze).

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Dirk Demeersman met Corvette Van ’t Koningshof Z (Clarissimo Z), een 9de plaats voor Bart Bomere met History Van ’t Ameldonk Z (Horion de Libersart), een 19de plaats voor Simon Prouvé met Milow-Prova (Nabab de Rêve), een 21ste plaats voor Joy Demuynck met Manhattan Van ’t Leeuwerikenhof (Emerald Van ’t Ruytershof) en een 22ste plaats voor Laurent Thirion met Beline du Maillet Z (Berlin).  

 

TAGS   |   DIRK DEMEERSMAN   |   FREDERIC VERNAET   |   GILLES THOMAS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions