Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/02/2021 06:56 - Jumping

Ook voor Bart Clarys is het ‘net niet’…

Het was gisteren de dag van ‘net niet’ voor onze landgenoten op de CES Valencia Tour in Spanje. Nadat Anthony Wellens eerder op de dag al net naast de overwinning greep in de 1.40m rubriek strandde ook in de 1.45m hoge GP-kwalificatie een Belg op de 2de plaats. Die eer was weggelegd voor Bart Clarys met zijn 10-jarige merrie Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue). Clarys, die ook in november al deelnam in Valencia, finishte in deze rubriek tegen de klok in 59.98 seconden en daarmee moest ook hij dus ook genoegen nemen met de eerste ereplaats.

 

Het was de Zuid-Afrikaanse amazone Alexa Stais die Clarys van de overwinning wist te houden. Zij was vergezeld van de 12-jarige merrie Cerea (Chap 47) en deed het in 58.62 seconden net iets sneller dan onze landgenoot. De 3de plaats ging naar de Fransman Robinson Maupiler, die met zijn stal gevestigd is in ons land op Stoeterij Zangersheide. Hij zat dan ook in het zadel van de 9-jarige Zandor Alpha Z (Zeus) en kruiste de meet in 61.61 seconden.

 

Naast de 2de plaats van Bart Clarys wist ok de jonge Bart Jay Junior Vandecasteele zich opnieuw 2 keer in de prijzen te rijden. Met Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel) werd hij 10de terwijl hij met Esprit de l’Esprit Z (Elvis Ter Putte) plaats 12 voor zijn rekening wist te nemen.

 

TAGS   |   ALEXA STAIS   |   BART CLARYS   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions